Krabbens frokostanretning |
kr. 335,- |
KARRYSILD løg - æble |
|
RØGET LAKS peberrodscreme |
|
HØNSESALAT asparges - bacon |
|
FRITERET RØDSPÆTTEFILET hjemmerørt remoulade |
|
MØRBRADBØF bløde løg - surt |
|
RIBBENSTEG hjemmelavet rødkål |
Sild |
|
Christiansø marinerede sild med æggeblomme, løg og kapers |
95,- |
Christiansø kydder sild med peberrodscreme og friterede kapers |
95,- |
Karrysild med løg, æble og 1/2 smilende æg |
85,- |
Stegt sild chefens opskrift med rødbede og grov sennep |
95,- |
Sol over Gudhjem med løg, purløg, radise og rå æggeblomme |
95,- |
Snapsemad med kartoffel, dildmayo, kryddersild og rå løg og friterede kapers - (Inkl. Snaps + 45,-) |
95,- |
Fisk & Skaldyr |
|
Røget Ål med røræg og purløg |
165,- |
Pandestegt Rødspættefilet med dildmayonnaise og håndpillede rejer |
135,- |
Friteret Rødspættefilet med hjemmerørt remoulade |
125,- |
Æg med håndpillede rejer og dildmayo |
95,- |
Toast skagen rørt med håndpillede rejer, mayo, urter og grøn asparges |
135,- |
Røget laks med røræg og purløg |
145,- |
Røget laks med peberrodscreme |
145,- |
Stjerneskud en dampet og en friteret rødspættefilet, håndpillede rejer, røget laks og dildmayo |
195,- |
Kød |
|
Hønsesalat med champignon, asparges og bacon |
95,- |
Tatar traditionel med rå æggeblomme |
140,- |
Tatar af okseinderlår med mandelcrunch, chilimayo, vesterhavsost og karse |
140,- |
Mørbradbøf med bløde løg og agurkesalat |
115,- |
Ribbensteg med hjemmelavet rødkål og agurkesalat |
105,- |
Pariserbøf med traditionelt tilbehør og rå æggeblomme |
155,- |
Hakkebøf af okse med bløde løg, spejlæg og surt |
155,- |
Kalvemedaljon med estragonmayo og rødløgskompot |
155,- |
Klassisk kartoffelmad med rygeostmayo og bacon |
85,- |
Tomatmad med rygeostmayo, rødløg og karse |
85,- |
Ost |
|
Gorgonzola rødløg - rå æggeblomme - syltede valnødder |
95,- |
Gammel ost stærk ost med sky, løg og mørk rom |
95,- |
Camembert frit friteret camembert med solbærmarmelade |
105,- |
Sødt |
|
Gammeldags æblekage med knas, flødeskum og gelé |
95,- |
Rabarbertrifli med makroner, creme og flødeskum |
95,- |
Gateau marcel med brændt hvis chokolade og hindbærcoulis |
95,- |
5 fuldte chokolader fra COCA Chokolade |
55,- |
3 - Retters menu |
395,- |
JORDSKOKKESUPPE Timianolie - jordskokkechips |
|
KALVEMEDALJON Rødvinssauce - bagte rodfrugter - kartoffel kroketter |
|
TOFFEE Vaniljeis - karamel |
Forret |
|
COCKTAIL Tiger - Torpedo - håndpillede rejer - hvidløgscreme |
140,- |
TATAR Af okseinderlår - mandelcrunch - chilimayo - vesterhavsost - karse |
140,- |
SKAGEN SALAT Rejer - krebs - urter |
140,- |
LAKSETATAR Æble - løg - kapers - peberrodscreme - sprødt |
140,- |
Hovedret |
|
BØF PEBERSAUCE 250 gram Black Angus - pommes frites - sæsongrønt |
345,- |
DAGENS FANGST fisk fra torvet - sæson grønt - små kartofler - beurre blanc sauce |
245,- |
WIENERSCHNITZEL kalvefilet - ærter - kartofler, skysauce - "dreng" |
235,- |
KRABBENS BURGER grønt - cheddar - bacon, pommes frites - mayo *Burgeren tilbydes også vegetarisk |
195,- |
RAVIOLI (VEGETARISK) Porcini - jordskokkecreme - timianolie - parmesan - vesterhavsost - karse |
195,- |
Sødt |
|
GAMMELDAGS ÆBLEKAGE knas - flødeskum - hindbærcoulis |
95,- |
RABARBER TRIFLI Rabarberkompot- makroner - creme - flødeskum |
95,- |
GATEAU MARCEL brændt hvid chokolade - hindbærcoulis - flødeskum |
95,- |
HJEMMELAVET IS bær - hindbærcoulis - flødeskum |
95,- |
FYLDTE CHOKOLADER 5 stk. fra COCA Chokolade |
55,- |